Vad tycker våra elever?

Här kan du läsa våra referenser som vi samlat in från eleverna.
Visa 69 referenser
Ger betyget bra eller utmärkt till Lärarna
Ger betyget bra eller utmärkt till Atmosfär
Ger betyget bra eller utmärkt till Området
Föredetta elev
13:e oktober 2021
Ger ett högt betyg pga att helheten format mig till en starkare person idag och tiden var både fantastisk och motig. Men tyvärr gick nog mer tid åt att kriga för tydligare regler o tryggheten för alla elever, så som att införa en samtyckesregel. Kan bli problematiskt när ledning inte har några riktlinjer när problem uppstår, hur dom ska hanteras. Men tror och hop... Visa mer
Elev
4:e oktober 2021
Mycket bra skolan med mycket duktiga och trevliga lärare.
Elev
29:e september 2021
Bra skola med bra gemenskap. Kompetenta lärare som är investerade i ens utveckling. Bra första steg för att testa sina ben innan högre utbildning.
Föredetta elev
29:e september 2021
Jag hade ett underbart år, vilket jag kommer ha med mig hela livet!
Föredetta elev
28:e september 2021
Fantastisk skola i vackert område med oerhört engagerade lärare och mysig atmosfär.
Föredetta elev
27:e september 2021
Fantastiskt miljö Härliga lärare med med stor kompetens Blandningen av elever i olika åldrar!
Elev
7:e oktober 2021
Min tid på denna plats har betytt oväntat mycket för mig! Jag tänkte nog inte att jag var en sådan som skulle gå bibelskola. Men när jag ändå hamnade här blev jag satt på en plats med människor från olika platser i Sverige, med olika perspektiv och erfarenheter från deras liv med Jesus. Lektionerna var en plats där jag fick utmana mig själv, men sedan var det sjä... Visa mer
Föredetta elev
30:e september 2021
Det här är en fin plats! Det finns en välkomnande öppenhet som slår en i ansiktet vänligt, men bestämt. Konstskolans lärare är fantastiska; kunniga, roliga och uppmuntrande som ser en. För mig var det en bra plats att hitta vänner på som jag tänker ha kvar i livet ett bra tag. Charmigt också med en badsjö intill för den som gillar sånt.
Föredetta elev
29:e september 2021
Det var de bästa två åren i mitt liv på denna skolan. Would recommend
Föredetta elev
29:e september 2021
En underbar skola där en får utrymme att utvecklas både inom sitt ämne och sig själv.
Föredetta elev
27:e september 2021
Väldigt duktiga lärare som anpassade sig efter mina behov. Vacker miljö precis vid ett sjö. Det är bäst om man har cykel eftersom det är lite utanför allt annat! Jag bodde på internat där jag hade en fin rum. Väldigt god mat och jättefin matsal.
Föredetta elev
27:e september 2021
Nu var det ändå några år sedan jag studerade på Liljeholmen och mycket kan ha ändrats men det jag minns så var lärarna extremt duktiga och bra på sitt jobb! Jag upplevde mest att det var själva miljön i byggnaderna på skolan som kändes oinspirerande. Jag kan också tycka att kravet på att man måste betala för mat på skolan om man bor där är att ta i lite väl!
Föredetta elev
7:e oktober 2021
Min skoltid på liljeholmen var minnesfull och lärorik. Här fick jag utöka mina konstnärliga förmågor både i utställnings teknik och material lära med mera. Om jag skulle kunna uppleva denna skolan igen så skulle jag det 100%!
Föredetta elev
29:e september 2021
Gick mitt första folkhögskoleår på Liljeholmens Folkhögskola på Jazzensemble-linjen. Det är en trygg och välkomnande plats full av kreativitet och möjligheter. Vackert område med tillgång till grillplatser, idrottshall, hyrning av kanoter och ensemblesalar! Gemensamma aktiviteter skapade fin samhörighet mellan de olika linjerna. Som elev kände jag mig väldigt ... Visa mer
Föredetta elev
29:e september 2021
Miljön på området och stämningen är kanonbra! Lärarna är trevliga och kompetenta och jobbar för varje enskild individs personliga utveckling. Mina två år på Liljeholmen lade grunden för den utbildning jag går idag och fick mig att inse vad jag verkligen vill syssla med i livet. Är evigt tacksam för den tiden! God mat dessutom med bra hänsyn till specialkost!
Elev
29:e september 2021
Bra skola för grundläggande jazzutbildning.
Föredetta elev
27:e september 2021
Väldigt bra. Trevlig atmosfär, duktiga lärare, god mat, fin miljö. Vissa lektioner kunde ha anpassats till elevernas nivåer lite mer - mer helhetstänk, mindre nischat. Se till att kolla av elevernas status i ämnena noga, så att grundläggande kunskaper inte saknas. Annars mycket bra lektioner.
Föredetta elev
26:e september 2021
En skola med engagerade lärare och en uppmuntrande miljö. Mitt år på musiklinjen hjälpte mig att växa både i mitt musikerskap och i mig själv, och tiden på internatet gav mig vänner för livet. Känner mig otroligt tacksam för min tid på Liljeholmen!